*** *** Водещите вечерни новини на 25 юли ***   След като от

...
***
*** Водещите вечерни новини на 25 юли ***
 
След като от
Коментари Харесай

Водещите новини! Още един кадър напусна ИТН. Доц. Киселова обясни защо в Конституцията няма срокове за третия мандат


***

*** Водещите вечерни вести на 25 юли ***

 

След като от известно време кой ли не неудовлетворен си упражни красноречието да изяснява по какъв начин президентът трябвало към този момент да споделя дата за избори и че би трябвало мандатът да бъде неотложно върнат, специалистът по конституционно право доцент Киселова изясни за какво в Конституцията няма периоди за третия мандат. 

Интересното е, че всичките гръмогласни политици, които в този момент притискат конституцията ни и упорстват за нарушаването ѝ, са до един гръмогласни и когато се базират на нея, когато им е удобно…

***

И още един…

Областният координатор на " ИТН " (ИТН) в Сливен Диньо Добрев разгласи, че се отдръпва от партията. В отворено писмо до медиите той съобщи желанието си да напусна редиците на Има Такъв Народ като член и като регионален координатор за област Сливен, считано от през днешния ден.

По думите му, неговото доверие не е било целесъобразно и са се случили поредност от събития и дейности, които не съвпадали с желанието и полезностите му за промяна на модела в България.  

С Диньо Добрев напущат партията и пет индивида от Нова Загора.

***

Шоу?

„ Будният жител Слави Трифонов прикани министъра на вътрешните работи в оставка да го арестува, тъй като е мафиот по изказване на министър-председателя. Признава, че е вземал мръсни пари и в този момент рекетира самичък себе си да взема пари “.

И едно изявление, което показва, че някой не знае или че се прави, че не знае с какво се занимава един вътрешен министър: 

„ Шефът на КПКОНПИ би трябвало да проверява. В момента Бойко Рашков да не е монахиня, той е отпред на Министерство на вътрешните работи от една година и сега би трябвало да прави разследвания[…]Има всички механизми да се занимава с всякаква престъпност “.

***

Тук всевъзможен коментар е излишен…

„ Искам да си призная, да бъда почтен и брутално прям - аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - “Ку-ку ”, “Каналето ”, “Хъшове ”, “Шоуто на Слави ”. Вие сте очевидци на мръсните пари, които взимах по замърсен метод от Българска национална телевизия, от телевизия “7 дни ”, от bTV, а сега взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който самичък си заплаща, тъй като самичък се изнудва и самичък рекетира себе си. Правя това самопризнание, тъй като прелестно осъзнах, че не мога да се скрия “.

***

Земетресение с магнитуд 3,0 по скалата на Рихтер беше записано на 47 км северозападно от София и на 18 км западно от Сливница, оповестява Европейският сеизмологичен център.

Трусът е регистриран в 14:55 ч. на дълбочина от 10 км.

***

Украйна разгласи през днешния ден, че нейните въоръжени сили са употребявали артилерийските системи " Хаймарс ", доставени от Съединените щати предишния месец, с цел да унищожат петдесет съветски склада за муниции, оповестява Българска телеграфна агенция.

В коментар по украинската национална телевизия министърът на защитата Олексий Резников акцентира възходящото въздействие на мобилните артилерийски системи " Хаймарс " за опълчване на съветската инвазия. " Унищожаването на складовете прекъсва съветските логистични вериги и предотвратява опциите им за дейни бойни дейности и масиран обстрел по нашите сили ", съобщи Резников.

***

„ След началото на съветската инвазия против Украйна (24 февруари) измежду доста наши съграждани се появиха страхове, че Молдова може да бъде нападната от страна на въоръжените сили на Москва.

Този вид, към този момент е предполагаем, само че в случай че бойните дейности се приближат към Одеса (украинското черноморско пристанище се намира на към 200 километра от молдовския град Кагул), това ще задълбочи безпокойството измежду жителите на страната ни ", съобщи министър-председателят в Кишинев.

***

Европейската комисия утвърди през днешния ден използването на имунизацията " Имванекс " против маймунска шарка за Европейския съюз, Норвегия, Исландия и Лихтенщайн, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Говорител на Европейска комисия удостовери решението, откакто фармацевтичната компания " Бавариан Нордик " заяви за утвърждението на имунизацията.

Решението на Европейската комисия идва след рекомендация на Европейската организация по медикаментите. В петък тя предложи използването на " Имванекс " да се разшири и към този момент да включва и маймунската шарка. Преди това, тази ваксина беше утвърдена в Европейски Съюз единствено против едра шарка.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР